Bollplank & Expertråd

Bollplank, rådgivare eller interimschef?

IT-avdelningar och supportorganisationer strävar hela tiden efter att ”göra mer med mindre”, samtidigt kräver företagsledare att IT-tillgångar och kopplade resurser förvaltas på ett allt mer effektivt och kostnadsbesparande sätt.

Expertstöd & mentorskap inom IT

För att lyckas med det är det viktigt att hela tiden utveckla sin kunskap, erfarenhet och insikt. Ett av de äldsta sätten att göra det på är genom att skaffa sig en mentor eller ett expertstöd. Genom att anlita oss som mentor/expertstöd får du en slags ”turboladdning” i en persons utveckling. Genom expertstödet får du tillgång till kunskap, erfarenhet och nätverk som våra konsulter har ackumulerat under en lång tid.

Ett expertstöd och en  mentor kan vara till hjälp i olika situationer och faser i livet. Ett expertstöd och en mentor kan behövas när du tar din första chefsroll, genomför en förändring, driver ett projekt eller när du fått en ny roll.


Några situationer då ett expertstöd och/eller en mentor kan vara bra:


”Vi är varken billigast eller snabbast!
Vi förlitar oss inte på traditionella marknadskanaler utan på att vår kompetens, personliga engagemang och leveransförmåga talar för sig själv.

Nyfiken på mer?

Hör av dig så bjuder vi på en förutsättningslös fika eller lunch.”

ITIL Konsult, ITIL Foundation, ITIL Certifiering