Projektledning

Leveranssäkra projekt- & programledare

Larsson & Co levererade inte bara On-Time-In-Full, de levererade tidigare och under utsatt budget

Programägare, Offentlig sektor

Projektledning som ni kan lita på

Projekt inom tid och budget

Vi erbjuder professionella projektledare till både privat och offentlig sektor. Vi levererar valuta för pengarna genom att tillhandahålla den högsta nivån på kompetens och erfarenhet. Genom att använda våra erfarna projektledare förverkligas er affärsnytta samtidigt som vi levererar projekt inom tid, budget och kvalitetskrav. Vi tar ett helhetsansvar som projektledare, från initiering till avslutat projekt.

Intressanta siffror om projekt

Missar målen
0 %

Nära 70% av alla IT-projekt missar att uppnå de uppsatta målen (Standish)

tas ur bruk
0 %

50% faller under “roll back” och tas ur produktion (Gartner)

Hittas av slutanvändaren
0 %

40% av alla problem hittas av slutanvändare (Gartner)

Måste göras om
0 %

Upp till 40% av kostnaden för IT-projekt består av re-work (Carnegie-Mellon)

Projektledning

Erbjudanden inom Projektledning

Tjänstgöra som projektledare

Våra erfarna projektledare har både gedigen utbildning i flertalet projektmetoder samt lång erfarenhet från traditionella såväl som mer agila projekt. Vi driver projekt från start till mål, såväl projekt, delprojekt eller går in och tar över projekt som kanske inte går som de ska.

Tjänstgöra som programledare

En effektiv programledning av flertalet projekt är en nyckel för att få helheten att nå i mål. Vi säkerställer att projekten och programmen levererar enligt plan, och inte sällan innan. Vi programleder lika vant i offentlig som privat sektor.

Tjänstgöra som portföljledare

Vi optimerar er organisations portfölj i linje med organisationens strategi och långsiktiga mål. Vi stöttar i prioritering mellan olika initiativ, samt identifierar de uppdrag, projekt och program som skall ingå i projektportföljen.

Utbilda inom projekt- och programledning

Vi är inte bara program och projektledare, vi utbildar även i ämnet. Via vår långa erfarenhet kan vi dela med oss av alla de godbitar som kännetecknar en riktigt bra projektledare.

Utveckla er projektmodell

Når era projekt inte i mål? Kanske är det projektmodellen som har brister? Vi kan hjälpa er täppa till de luckor som eventuellt finns för att uppnå en fullgod projektmodell som tar era projekt i mål på ett strukturerat sätt.

Utföra projektrevisioner

Lessons learned, att se i backspeglen, att rannsaka sig själv kan vara svårt. Där kan vi hjälpa er med projektrevisioner. Som oberoende och utomstående part kan vi hjälpa till att granska era projekt i syfte att finna förbättringar.

Boka ett möte!

Vi återkommer till dig med förslag på tider inom kort. Det går även bra att kontakta oss direkt på info@larssonco.se eller 031-337 57 50