Att arbeta rätt ska vara lätt

Därför finns Larsson & Co

Om oss

Konsulter nischade på ITSM och ITIL®

ITIL är ett ypperligt ramverk men det gör ingen nytta om man inte kan konvertera dess teoretiska rekommendationer till något praktiskt och konkret som personalen förstår behovet av.

 

Vi tar ITIL som teoretiskt ramverk, utvecklar, planerar, inför praktiska, pragmatiska och kommunicerbara färdplaner som är anpassade till era behov, färdplaner som är enkla att förstå och använda.

 

Vi marknadsför oss inte genom traditionella kanaler eller påstår att vi är snabbast, eller ens billigaste. Vi låter istället vår kunskap om ITIL, vårt personliga engagemang och våra resultat tala för sig själva.

Kort sagt: Vi vässar er verksamhet

Larsson&Co

Som ITIL och verksamhetskonsulter tryggar vi leveransen genom att:

1. Skapa en tydlig bild av vad era utmaningar och frågeställningar är.

2. Formulera en uppdragsbeskrivning. Här får ni en tydlig bild av vad som ingår i uppdraget.

3. Utföra uppdraget helt i enlighet med uppdragsbeskrivningen, utan några som helst avsteg eller avvikelser.

4. Säkerställa leveransen genom kontinuerlig kvalitetssäkring. Hit tillhör bland annat regelbundna avstämningsmöten.

Vill du boka en utbildning, ställa en fråga eller träffas för att diskutera era behov?

Det går enkelt att nå oss, ring oss på 031-337 57 50 eller maila på info@larssonco.com

Om oss

Vi är en av få ITIL-leverantörer i Sverige som får kalla sig ATO, Authorised Training Organisation

Att vara ATO ger oss rättigheten att hålla egna ITIL-utbildningar, exempelvis ITIL Foundation och certifieringar enligt AXELOS samt att använda varumärket ITIL.

Att bli en ATO för ITIL betyder att Larsson & Co har genomgått en mängd utbildningar och certifieringar men också att vi har kvalitetssäkrat kursmaterial och processer för att hantera allt runt våra utbildningar och att vi har rätt kompetens och erfarenhet inom området. Vi är ITIL i Göteborg

Larsson&Co

Jobba hos oss!

Vi på Larsson & co brinner för det vi gör och vill arbeta i en miljö där vi kan påverka vår vardag. För oss är det viktigt att vi är engagerade i våra uppdrag och att vi delar med oss av det vi kan till våra kunder men även internt.

Vi letar kontinuerligt efter nya kollegor som kan komma med på vår resa. För oss är det viktigaste att de som börjar hos oss trivs att arbeta på tillsammans med oss och att vi fungerar som en helhet. Det spelar givetvis ingen roll vem du är var du kommer ifrån, om du är kvinna eller man etc… vi vill att alla som arbetar hos oss skall vara drivna och engagerade i de frågor som vi jobbar med.

Är du intresserad? – Kontakta oss gärna!

Telefon: 031-337 57 50

Integritetspolicy

Klicka här för att läsa vår integritetspolicy