Larsson & Co på IT-Support & Service-mässan

Larsson & Co på IT-Support-mässan 28/1 – 2015

Vi hjälper er införa ITIL processen Problem Management

Är du nyfiken på vad ITIL är för något eller vill komma vidare med ett påbörjat införande av ITIL-processer? Ta tillfället i akt och besök oss på IT-support & service mässan! Ett personligt möte kan vara värt så mycket mer än att läsa sig till information på hemsidor eller i broschyrer. Med vår pragmatiska syn på vad ITIL är och innebär, hoppas vi kunna ge dig och ditt företag nya idéer om ni kan utvecklas och jobba på ett smartare och strukturerat sätt.

Vi inför ITIL-processer som fungerar i verkligheten, detta gör vi genom ett koncept som är utvecklat efter våra erfarenheter från de uppdrag som vi har haft de senaste tio åren, i såväl stora som små organisationer. Intresserad? Då ses vi på IT-Support mässan!

Freddie Larsson kommer att hålla ett föredrag om ”Framgångsrikt förändringsarbete” och en workshop om ”Förändringsledning – Så inför du ITIL-processen Problem Management”

09.45 – 10.30
Föredraget kommer bl.a. att handla om:
• Den fundamentala förändringen som krävs för att den interna IT-funktionen tillsammans med leverantörer ska finnas kvar över tiden
• Inåtriktad och utåtriktad transformering

13.00 – 16.30
Workshop – Förändringsledning – Så inför du ITIL-processen Problem Management
Få tipsen och råden som många saknar. Delta i en praktisk och konkret workshop om att lyckas med införandet av den i många fall underskattat ITIL-processen Problem Management. En process som sällan får den prioritet som den förtjänar och som med relativt små medel kan införas till en lagom ambitionsnivå. Under workshopen belyser Freddie vad som i verkligheten möjliggör lyckosamma organisationer, implementationer och projekt.

Har ni frågor eller funderingar gällande era egna ITIL-processer eller hur ni kan göra för att lycaks där andra misslyckas? Slå en signal så bjuder vi på fika eller en lunch för att prata om hur vi kan stötta er som vi har stöttat andra organisationer i deras ITIL-arbete.


 

Dela

Prenumerera