Vi har gjort det förut

Vi kan det mesta inom ITIL, projektledning & verksamhetsutveckling

Välkommen till vår sida med kunduppdrag, här vi beskriver vi några av framgångsrika projekt och uppdrag. Kanske du hittar något som passar just era utmaningar. Vår uppdrag lyfter fram vår expertis inom en rad branscher och organisationer, från region och kommun till tillverkningsindustri och detaljhandel.

Vi har genomfört uppdrag inom allt från processutveckling och digital transformation till upphandinga av affärssystem och programstyrning, så vi vet med oss att vi har både kompetensen och erfarenheten för att hjälpa er också. Våra kunduppdrag visar hur vi har arbetat tillsammans med våra kunder för att övervinna deras unika hinder för att uppnå sina mål. Genom att läsa våra kunduppdrag kan du se hur vi sannolikt har hanterat liknande behov som dina, och få värdefull insikt i vårt tillvägagångssätt och filosofi.

Vi är stolta över att leverera praktiska lösningar som är både engagerande och effektiva, med ett stort personligt engagemang gör vi skillnad. Låt våra kunduppdrag inspirera dig och visa vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Nedan ser du ett axplock av de organisationer vi har hjälpt eller utbildat under åren.

Saknar du ett uppdrag som liknar just det du letar efter är det bara att höra av dig. Med en samlad erfarenhet av nästan 100 år har vi med största sannolikhet redan genomfört något liknande.

Några av de fantastiska organisationer vi har fått möjligheten att hjälpa!

Kunduppdrag

ITIL i praktiken

ITIL Foundation för YH

Larsson & Co utbildar blivande infrastrukturspecialister inom ITIL och IT-projektledning. ITIL Foundation för YH. Eftersom det är brist på marknaden med människor som har relevant

Läs mer »