Kom och lyssna på oss under Servicedesk forum den 27 maj 2015

Kom och lyssna och ställ frågor om lyckosam IT-support och organisation

Servicedesk forum - Larsson & Co håller föreläsning om effekti IT-supportAgendan bygger på inspirerande praktikfall som delar med sig av praktiska erfarenheter inom en mängd områden –  effektivt och professionellt bemötande, utformningen av framtidens servicedesk, förändringsarbete, vikten av ett gott ledarskap och mkt mer!

Vi på Larsson & Co utvecklar supportorganinsationer och inför ITIL-processer som fungerar i verkligheten, detta gör vi genom ett koncept som är utvecklat efter våra erfarenheter från de uppdrag som vi har haft de senaste tio åren, i såväl stora som små organisationer. Intresserad? Då ses vi på IT-Support mässan!

Vår ITIL- och Supportspecilaist Klas kommer att hålla ett annorlunda föredrag om IT-supportens organsination och hur man faktiskt når framgång med sin supportoptimering. FÖredrag kan näven erbjudas på plats i era lokaler om så önskas.

När: Den 27/5 kl 13:30 på Servicedesk forum i Stockholm
Ämne: Servicedeskens roll och bidrag i utvecklingen av en framgångsrik IT-organisation

  • Servicedeskens roll i organisationen
  • Servicedeskens uppbyggnad och samspel med andra
  • Få framgångsfaktorerna att leda till framågng

Klas Caesar, Verksamhetskonsult, Larsson & Co

LÄNK TILL PROGRAMMET

Har ni frågor eller funderingar gällande era egna IT-suppot eller ITIL-processer eller hur ni kan göra för att lycaks där andra misslyckas? Slå en signal så bjuder vi på fika eller en lunch för att prata om hur vi kan stötta er som vi har stöttat andra organisationer i deras ITIL-arbete.


 

Dela

Prenumerera