ITIL Foundation för YH

Larsson & Co utbildar blivande infrastrukturspecialister inom ITIL och IT-projektledning.

ITIL Foundation för YH | YH-utbildning

ITIL Foundation för YH.

Eftersom det är brist på marknaden med människor som har relevant utbildning och kunskap har Larsson & Co gjort sitt för att försöka avhjälpa den situationen.

Folkuniversitetet har anlitat Larsson & Co för att genomföra ITIL Foundation och praktisk IT-projektledning.

Allt för att eleverna ska ha en så relevant utbildning som möjligt när de ska ut i verkliga livet.

Just ITIL Foundation är en utbildning som saknas för många. ITIL Foundation står oftare och oftare under ”Krav” snarare än som tidigare ”MeriterIT-projektledning | ITIL Foundation för YHande”.

ITIL Foundation ger eleverna rätt tänk och terminologi när de väl kommer ut på sin praktik eller Lärande i Arbete som det numer heter (LIA). Det kommer dessutom korta startsträckan för dem när de väl börjar arbeta.

Praktisk IT-Projektledning

Som del två har Larsson & Co levererat en kurs i praktisk IT-projektledning som inte bara ger eleverna en bra förståelse för hur projekt drivs. De kommer dessutom ha med sig färdiga och användbara mallar för projektdirektiv, kommunikationsplaner och projektplaner med sig.

Med fokus på det praktiska får eleverna inte bara tillverka sina planer, dokument och kommunikation. De får även presentera sitt material för en tänkt styrgrupp. Avgränsa sina projekt och motivera sina beslut.

Vill ni också veta vilka utbildningsinsatser vi på Larsson & Co kan göra för dig? Klicka på länken för att komma till våra utbildningar.

ITIL Foundation | ITIL Certifiering | ITIL Konsult

Dela

Prenumerera