ITIL 4 Göteborg

ITIL 4 Göteborg

Vi på Larsson & Co är ITIL 4 Göteborg, det vill säga ITIL-konsulter och ITIL-utbildare med säte i Göteborg. Vi är övertygade om att ITIL är det ramverk som är tillräckligt anpassningsbart för att inte vara ett hinder i ett företags utveckling. ITIL är förvisso framtaget för IT, men kan lika gärna anpassas för Ekonomi, HR, Underhåll och produktion. Det har bara inte gjorts än.

ITIL 4 Göteborg | ITIL 4 Foundation | ITIL konsult

ITIL v3 -> ITIL 4

ITIL v3 har nu uppgraderats till ITIL 4 och genom det lyftet blivit ännu bättre. ITIL har alltid fokuserat på värde, nu går man steget längre och pratar om att Co-Create Value. ITIL 4 ger rekommendationer om hur man tillsammans med leverantörer och stakeholders kan arbeta för att skapa ett större och gemensamt värde. Läs gärna vår artikel om de 5 största skillnaderna HÄR

ITIL Göteborg | ITIL 4 | ITIL Foundation | ITIL 4 Göteborg

Larsson & Co ATO

Larsson & Co är ackrediterade utbildare inom ITIL, via Axelos som äger ramverket och ser till att det ständigt utvecklas och deras huvudpartner för certifieringar PeopleCert är Larsson & Co ett av få företag i Sverige som får hålla och certifiera inom ramverket ITIL. Så hos Larsson & Co kan du känna dig trygg med att vi kan det vi pratar om. Vi är ITIL 4 Göteborg!

ITIL Foundation, ITIL 4 Göteborg
Larsson & Co, ATO för ITIL-Foundation utbildningar och kurser. ITIL 4 Göteborg

Praktiskt, Pragmatiskt & Konkret

Larsson & Co har alltid det praktiska i sikte. Processer och förändringar är inget som realiseras av sig självt, det behövs betydligt mer för att få det att flyta. Människan kommer alltid in i bilden och därtill behövs ett verktyg som stöder processen. ITIL är just en samling av Best Practice, dvs en samling av hur andra lyckats. Nyckeln ligger i att ta till sig ramverket och anpassa det efter verksamheten ”Adopt & Adapt”. Det ger de friheter som behövs för att åstadkomma något som funkar… på riktigt!

Våra utbildningar & datum hittar du här

Kontakta oss redan idag om du vill veta vad vi och ITIL 4 Göteborg kan göra för dig och ditt företag!

ITIL Foundation | ITIL Certifiering | ITIL Konsult | ITIL 4 Göteborg