NYHET: Vi söker fler som vill följa med oss på resan!

Är du expert på ITIL, Service Operation &/eller Support-utveckling? Då vill jag gärna komma i kontakt med dig.

 

Det finns verksamhetskonsulter och så finns det vi på Larsson & Co! Med ambitionen att bli Sveriges ledande konsulter inom Service Operation och Supportutveckling söker vi (supportoptimering.se) seniora konsulter/partners för expansion.

För oss är ganska enkelt, inga processer, projekt eller ramverk realisera sig själva. Allt hänger på hur involverade, engagerade och motiverade vi är som människor och anställda. Genom att kombinera Process, Ledarskap och Verktyg erbjuder vi ett helt unikt koncept som pragmatiskt realiserar våra kunders faktiska behov och förväntningar.

Vi söker dig med praktisk erfarenhet av att utveckla, införa och förvalta ITIL-processer och/eller Supportorganisationer. Du ska ha ett sinne för affärer och en pragmatisk syn på ITIL och dess bidrag.Du får gärna ha haft en linjeroll som Supportchef, Service desk chef eller IT-chef. Det viktigaste är att du har en strävan och vilja att faktiskt göra skillnad hos våra kunder. Vad karaktäriserar en konsult hos Larsson & Co?

  • Viljan att förstå kundens behov
  • Vetgirighet och nyfikenhet
  • Vara personligt engagerad i att lösa kundernas utmaningar
  • Att professionellt analysera, levererar och följa upp sina åtaganden
  • Exceptionell kundservice och god kommunikationsförmåga
  • Förmåga att arbeta bra i grupp och självständigt
  • Certifierad i ramverket ITIL

Det är meriterande om du har drivit IT- oh förändringsprojekt. Det är också ett plus om du har certifieringar inom ITIL eller Prince2.

Våra uppdrag finns främst inom Västra Götaland/Halland. Vi ser därför att du bor i anslutning till våra kunder. Söker du däremot partnerskap spelar din geografiska placering mindre roll.

Vilka är vi?

Larsson & Co lever som vi lär. Medarbetarna är vår viktiga resurs, punkt! Vi ser individen för den hon är och driver ett individualistiskt ledarskap där du förväntas ta ansvar och bidra till utvecklingen av företaget. Vi marknadsför oss via vårt goda renommé och har förbjudit skrivbordsprodukter som inte fungera i vardagen. Vi lägger en stolthet och ett personligt engagemang i alla våra uppdrag.

Läs mer om oss och våra tjänster Experter på ITIL och förändring – ITIL konsulter.

 

Larsson & Co kärnvärden

 


 

Dela

Prenumerera