Det känns som hösten är i antågande.

ITIL4, ITIL4foundation, ITILgbg

Sommaren har bjudit på minst sagt blandat väder kombinerat med COVID-19 så har det väl i ärlighetens namn inte varit den mest konventionella semester.

Men trots det så har vi på Larsson & Co laddat batterierna rejält för att ånga på i vårt arbete att vara bäst i väst på ITIL.

Vi rivstartar med ett ITIL-Event fredagen 28:e Augusti där vi kikar närmare på hur man kan göra det som just ITIL 4 vill, leverera värde. Vi kikar närmare på de operativa elementen i Incident, Problem & Change och hur vi kan leverera värde där.

Nästa händelse i kalendern kommer kort därefter med en ITIL 4 Foundation – All Inclusive 31/8-2/9 på Marstrand och hoppas att vi får vädret med oss. I övrigt har vi planerat ITIL 4 Foundationkurser följande datum:
19-21:a oktober samt 7-9:e december

Vi har även precis släppt datumen för vidareutbildningarna inom ITIL 4.

Create, Deliver & Support 5-7:e oktober

High Velocity IT 12-14:e oktober

Drive Stakeholder Value 2-4:e november

Direct, Plan & Improve 9-11:e november

Mer info kommer på hemsidan här

Mitt i det spränger vi in nästa ITIL Event 6:e November. Här har vi inte riktigt satt ämnet än, men det kommer garanterat handla om ITIL 4 på ett eller annat sätt.

Men vi arbetar ju som bekant inte bara med ITIL-utbildningar. Vi är såklart även konsulter, och genom det får vi både, teori, praktik och pedagogik att vävas ihop till något som vi tror just du och ditt företag skulle kunna uppskatta.

Kom gärna på ett av våra event, haka på en skön kurs, eller boka in oss på en timmes workshopande runt ITIL (kostnadsfritt).

För bokningar eller frågor, hör av er till Andreas Lindström, andreas.lindstrom@larssonco.com alt 031-337 57 50

Dela

Prenumerera