Boka workshop om itil change management – enablement

Kostnadsfri workshop om ITIL® change management (enablement)

Varför en Workshop om just Change Management? eller som ITIL 4 nu benämner det Change Enablement (vi använder den termen framöver).

Change Enablement är där vi tycker man får absolut mest pang för pengarna.
Vi brukar försöka undvika klyschor som ”lågt hängade frukter”, men det här är definitivt mogen fallfrukt som redan ligger på tallriken.

Enligt Gartner och Forrester är 65-70% av all incidenter relaterade till en dålig hantering av förändringar? Det är vad vi menar med lågt hängande frukter.

Change Enablement | Change Management | ITIL 4 | Workshop

Change Management har för de flesta betytt ändlösa CAB-möten (Change Advisory Board) där man inte hunnit igenom alla förändringar innan mötet är slut. Mötet är dessutom fullt av deltagare som faktiskt kunde göra något annat än att sitta och vänta på sin tur.

I vår workshop går vi igenom ert nuläge och förklarar hur ITIL kan hjälpa er genom att faktiskt få till en dynamisk, agil och delegerad changeprocess genom Change Management (Enablement). Vi kommer även gå igenom hur Incident, Problem och Change hänger ihop.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Kika gärna in vår artikel i ämnet nedan.

Artikel om Change Management

Vill du hellre kontakta oss personligen, ring eller maila gärna Andreas Lindström på 031-337 57 50 alt. info@larssonco.com