Boka ITIL 4 Foundation, ITIL 4 utbildning och ITIL 4 certifieringITIL 4 | ITIL 4 Certifiering | ITIL 4 Foundation | ITIL 4 Utbildning

Boka ITIL 4 Foundation hos Larsson & Co: Vi håller regelbundet ITIL 4 Foundation utbildning och certifiering. Vi har både öppna kurser för ITIL Foundation och ger dem även som företagsintern kurs. Vi väver in massor av tips i våra kurser dessutom, vi vill inte att er ITIL 4 Foundation enbart ska bli ett kursmaterial i hyllan och en notering i CV:t.

ITIL 4 Foundation som den ska vara, informativ, användbar och kul.

Våra utbildare har inte bara kunskap om ITIL 4, det är dessutom förankrat i verkligheten genom de uppdrag vi löpande har ute hos våra kunder. Därigenom kan vi väva in praktiska exempel och en hel del tips för att inte göra saker svårare än de behöver vara.

Vi följer dessutom upp våra ITIL 4 utbildningar med avseende på kvalité och är genuint intresserade av hur det gått med er ITIL 4 utbildning och ITIL 4 Certifiering, vilka effekter det gett och vid behov kommer vi gärna tillbaks för att hjälpa till om man kört fast.

Varför ITIL 4 Foundation?

En viktig punkt innan man väljer att boka ITIL 4 Foundation är att fundera på varför man gör det? Är man lite osäker på den punkten kan man med fördel höra av sig till oss för att bolla lite tankar och idéer eller boka upp oss för en kostnadsfri workshop i ämnet, där kan man få hjälp med att konkretisera sina planer och visualisera behovet av den investering som det faktiskt är. Dessutom får man värdefulla tips redan där vad man kan behöva göra för att initiera den förändringsresa som det innebär att införa ITIL 4.

Ämne: Boka ITIL Foundation

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Meddelande (Ex. företag/organisation, antal deltagare)

Vill du hellre kontakta oss personligen, ring eller maila gärna…

Andreas Lindström

Boka ITIL Foundation & Certifiering

Kvalitét- & Leveransansvarig
Tel: 031-337 57 50
andreas.lindstrom@larssonco.com

ITIL Konsult, ITIL Foundation, ITIL Certifiering